De juiste kleur

Ik ben in het bezit van verschillende kleurenwaaiers van verschillende merken.
Zodat U de gewenste kleur kan kiezen van gewone kleuren tot metallics toe. Ook bestaat de mogelijkheid om via een app de kleur van Uw keuze te laten zien in een huiskamer/keuken of de buitenzijde van Uw huis!mRALK5

Binnen waterverdunbare lakken!
Sinds het jaar 2000 zijn de schilders binnen verplicht met water verdunbare verven te schilderen. Dit vanwege de gezondheid( ziekte OPS) van de schilders vanwege de uitstoot van schadelijke dampen van de oude oplosmiddelhoudende lakken.
De kwaliteit hiervan is aanzienlijk verbeterd ten aanzien van de eerste waterverdunbare lakken. Denk bv aan handvet bestendigheid, verwerkbaarheid en verschillende glansgraden. Kortom het doet niet meer onder voor oplosmiddel houdende lakken.
KwastHR

 

 

Verschillende kitten!
Ieder object/ondergrond moet behandeld worden met een daarvoor bestemde kit. Glas kit je af met een speciale glaskit, en houten naadjes met een acrylkit. Tegenwoordig zijn er ook lijmende, afdichtende en vullende kitten in 1 verkrijgbaar deze maken eigenlijk andere kitten overbodig en daarnaast ook veel sterker.

Mocht U een specifieke vraag hebben over een ondergrond of produkt vraag het mij gerust via het contactformulier!

Sigma_diap_white.ashx

 

SIKKENS_LOGO_1

 

Global